torstai 22. tammikuuta 2015

Asiasta ja sen vierestä

Ennalta suunnittelematon kirjoitustauko on venähtänyt yllättävän pitkäksi. Ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä vaikeammalta tuntuu aloittaa uudelleen. On tehnyt mieli kirjoittaa, ja kertoa millaisia puuhia on tullut puuhasteltua, mutta en tiedä onko juuri tämä blogi enää se paras väylä itseilmaisuun.

Ennen kaikkea blogin päivittäminen on ollut käytännön syistä hankalaa ja turhauttavaa ja jäänyt siksi. Valokuvia pitäisi kyetä käsittelemään vähintäänkin pienentämisen verran, ja näillä resursseilla (eli omistamallani tietotekniikalla ja kärsivällisyydellä) työ on ollut varsin vaivalloista, melkeinpä mahdotonta. Puhumattakaan yllättävistä, juuri väärällä hetkellä tapahtuvista verkkoyhteyskatkoksista, jotka saavat kaiken vaivannäön haihtumaan taivaan tuuliin. Ei paljon motivoi. Jossain kohtaa blogin pitäminen toi enemmän stressiä kuin iloa, siispä katsoin parhaaksi vain olla hiljaa. Ainakin näin virtuaalisesti siis. Ja kun on tarpeeksi kauan hiljaa, alkaa miettiä kaikenlaisia vaihtoehtoja ja alkuperäisen ajatuksen ideaa ja ydintä.

Katsotaan nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Intoa ja inspiraatiota on kuitenkin riittänyt, ja tekemisvauhti on vuoden alun jälkeen kiihdyttyään pysynyt mukavan tasaisena (siitä kertoo muun muassa se, että tilasin juuri pellavakankaita aika monella kympillä...). Jos blogi ei tästä vilkastu (mitä epäilen aiemmin mainituista syistä), voidaan ainakin tapailla Pinterestissä, siellä olen viihtynyt varsin aktiivisesti viime aikoina! Minut sieltä löytää nimellä Tilli Tillinen.

Jottei menisi ihan löpinäksi, niin loppuun vielä pieni maistiainen viime aikojen tekemisistäni.


Syntymäpäiväkortti ystävälle muotoutui toissasyksynä puhelinluettelon väliin jemmatuista haavanlehdistä ja langasta. Lehdet sain leikattua nätisti, kun laitoin ensin molemmille puolille kontaktimuovia. (Vain toinen puolikin saattaisi riittää.) Kontaktimuovi lähti myös siististi pois, eikä jäänyt samentamaan yllättävän kauniina säilyneiden lehtien värejä.

Nähdään, kosketellaan ja pinnaillaan, ollaan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti