perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tee-se-itse -nainen riehuu

Kuten useimmat asunnot, joihin asukkaat ovat vasta muuttaneet, on meidänkin huushollimme ollut vailla yhtä sun toista.

Esimerkiksi keittiömme on jonkinlainen madonreikä, jonne voi unohtua juomaan teetä ja nauramaan ja selailemaan lehtiä ja putsailemaan ilmastointiaukkoja vaikka kuinka pitkäksi toviksi. Tällainen meno ei kuitenkaan tässä hektisessä internet-ajassa sovi, vaan kyökki tarvitsi kellon.

Hetken verran kiertelimme kirpputoreja sen oikean toivossa, kunnes asuintoveri J määräsi etsinnät lopetettaviksi - kello tehdään itse. Jostain syystä homma kaatui minun harteilleni. Yritin ensin epäonnisesti virkata, mutta kun Squat Denalla oli tarjolla ompelukone ja apua sen käyttöön, päätimme ommella sopivan aikaraudan.

Vielä se olisi jonkinmoisia numeromerkkejä vailla, mutta muuten valmis! Toivottavasti viisarit myös mahtuvat pyörimään... (Koneistoja ja viisareita löytyy ainakin Clas Ohlsonilta, muille innokkaille tiedoksi.)

Toinen puutos sijaitsi pari rappua alempana, pesutiloissamme. Saippuakuppini virkaa on tähän asti toimittanut viehättävä pakasterasia, mutta nyt oli aika ottaa käyttöön jo pari vuotta askartelulaatikon pohjalla kuskaamani kookospähkinän kuoret. Pora sanoi sur (tai ehkä ennemminkin prrr) ja tadaa!

Idea ei toki ole omani, vaan röyhkeästi pöllitty jyväskyläläisiltä ystäviltä. Kiitos vaan heille!

Kyllä nyt kelpaa!

2 kommenttia:

  1. Pidin erityisesti viimeisestä kuvasta, jännä tunnelma. Hienoja kädentöitä, saimpa itsekin keittiön kellon toimintaan ja pöydänjalkapyörän ruuvattua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ankea tunnelma siinä, ei meidän kylppäri nyt ihan niin kamala ole, vaikka kellarissa sijaitseekin! Sinähän oot ollu reipas, hyvä tyttö! Osaisko sen pöydän ääressä enää istuakaan, kun ei tarvi koko ajan varoa...

      Poista