maanantai 21. tammikuuta 2013

Heinää, käyrätorvia, nastoja ja mustikanvarpuja(Oho, sain otettua kuviakin, aikamoista!) 

Ensimmäinen kuva esittää joulun alla tekemääni kranssia. Siihen tarvittiin noin karsinallinen heinää, reilusti rautalankaa, kouluni suomat moninaiset materiaalivaihtoehdot sekä useita tunteja koulutovereiden mielipiteiden kyselyä. 

Olen ihaillut pitkin syksyä tuota lehdettömän mustikanvarvun yksinkertaisuudessaan kiehtovaa elekieltä, ja siispä halusin sen pääsevän valokeilaan "paljasta" heinää vasten. Lisäksi koristeena on sammaleisia risuja, pari villapalloa, narua sekä kaarnan palasia. 

Ihan tyytyväinen olen tähän kyllä, vielä kun se löytäisi arvoisensa paikan (mur kerrostalo mur paloturvallisuusvaatimukset mur käytävien siisti, yhtenäinen ilme mur).


Sisustaakin piti. Sinitarra ei riittänyt näitä poloisia seinällä pitämään, joten oli tartuttava järeämpiin aseisiin. Kortteja en halunnut rei'ittää ja sellaisia paperinipistimiä vai miksi niitä nyt kutsutaankaan en jaksanut kaupungilta lähteä hakemaan - ajattelin klemmareiden ajavan saman asian, ja niinhän se olikin. 

Aivan täydellisen tyytyväinen en noihin nastoihin ole, mutta prototyyppi tuntuu toimivan. Käyrätorvista otsikossa puhuin siksi, että klemmari ko. nimellä englannin kielessä tunnetaan. Varmaan kaikille ihan itsestäänselvä juttu, mutta minulle se oli uusi pikkuhuvitus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti