sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Sekasotkusalaattia

Joskus yllättävätkin makuyhdistelmät toimivat. Tai mistä minä tiedän olivatko ne nyt niin kovin yllättäviä, siis meidän keittiömme ulkopuolella ainakaan. No, joka tapauksessa, salaattia tehtiin ajatuksella "mitä kaapista löytyy" (rehellisyyden nimissä mainittakoon, että lähikaupankin antimia hyödyksi käytettiin) ja siihen tuli seuraavanlaisia aineksia:

 Kuva täältä, Creative Commons -lisenssi

- yksi avokado
- noin puolikas punasipuli
- yksi omena
- puolikas paketti fetaa (tai mitä salaattijuustoa se nyt onkaan)
- kaksi tomaattia
- puolikas kurkku
- salaattia muutama lehti
- puoli purkkia (valutettuja ja huuhdeltuja) kikherneitä

Lisäksi heittelin päälle hamppuöljyä, sitruunamehua, omenaviinietikkaa, suolaa, mustapippuria, sokeria, timjamia ja yrttisekoitusta (eli suurin piirtein samoja juttuja, joita yleensäkin salaattiin mausteeksi laitan).

 Kuva täältä, Creative Commons -lisenssi

Ai että oli namia! Tarkoitus oli myös keittää viereen pari kananmunaa, mutta oli tuossakin siihen nälkään tarpeeksi mahantäytettä. Valokuvia ei taaskaan ole itse ruuasta, mutta sellaista värikästä möhjöä se oli, ei niin kovin kuvauksellistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti