maanantai 22. huhtikuuta 2013

Keskikokoisten kysymysten äärellä

En ole koskaan tehnyt simaa. Nyt haluaisin vapuksi tehdä. Muutamat kysymykset kaipaavat kuitenkin vastausta ennen tuuman toimeksi muuntumista, kuten: Milloin sima laitetaan alulle? Ja mikä on se ekstra-superhyper-paras resepti? Onko joku tehnyt onnistuneesti vaikka hunajasimaa tahi muuta hippiversiota?
Kuva täältä
Toinenkin kysymys juolahti mieleeni aamupalaa värkkäillessä: Saako Tampereelta mistään irtona kirsikkatomaatteja? Nyt tai kesällä? Ne ovat niin kovin paljon maukkaampia kuin tavalliset, ainakin tähän aikaan vuodesta, mutta vaikka ulkomaisten tomaattien ostamisen voisinkin itselläni hyväksyttää (oikeastaan koen huonoa omaatuntoa aina tomaatteja ostaessani, mutta se nyt ei ollut tämän jutun juoni), niitä muovikopperoita en ala kotiini raahaamaan tämän enempää. Kun ei niitä oikein voi edes käyttää uudelleen, paitsi ehkä pikkuisina kasvihuoneina, mutta sellaisille ei ole tarvetta.

Kuva täältä
Kummastelevaista ja kyseleväistä viikkoa itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti