tiistai 16. huhtikuuta 2013

Visua ja nokkospettua

Viime aikoina mieli on ahkeroinut lähinnä koululiitteisten asioiden parissa. Muutama hyvin pitkä ja raskas päivä siihen meni, mutta valmista tuli!


Parikymmentä sivua visua, niin kuin lyhenteisiin mieltynyt luokkatoverini hellästi ilmaisisi, eli viljelysuunnitelmaa. Työn tekeminen oli haastavaa, sillä tietoni ja taitoni viljelyksen jalosta taidosta ovat lähinnä teoreettisia huonekasveja ja erästä epäonnista palstakokemusta lukuunottamatta, mutta kylläpä sitä tuli opittuakin! Huomenna on sitten se varsinainen näytön paikka, mutta suhtaudun siihen melko rauhallisesti - olen jo antanut itselleni reippaudesta ja tietojen karttumisesta henkisen kolmosen.

Kuva täältä
Huominen näyttötilaisuus on kuitenkin vasta ensimmäinen koitos tässä koitosten keväässä. Noin kuukauden kuluttua on luvassa vielä kolme vastaavaa tilaisuutta, elintarvikkeisiin, hoivatuotteisiin ja koristemateriaaleihin liittyen. Näissä siellä jossain kaukana tulevaisuudessa häämöttävissä näytöissä onneksi esitellään tehtyjä tuotteita, ja tekstitiedostojen ääressä istumiset alkavat olla tämän koulun osalta istutut.


Edellä mainittuja näyttötuotteita olen tässä kaiken aikaa muhitellut, ja pikku hiljaa alkaisi olla toteutusten aika. Sunnuntaina vietin lähes koko päivän keittiössä, ja uunista putkahti ulos muun muassa italialaistyylinen nokkos-pettuleipä. Se (ja toki hyvät katelaskelmat ja markkinointisuunnitelmat ja muut humputukset) muassani pitäisi sitten viikolla 20 vakuuttaa näytön vastaanottajat. 

Resepti seuraa ehkä joskus (ellen päätä tulla innovaatiollani rikkaaksi...), mutta eivätköhän useimmat edes silloin tällöin kyökissä häärivät osaa moisen ominkin avuin väsätä. Hyvää tuli, joten ihan luottavaisin mielin jätän sen hautumaan, ja keskityn muiden tuotteiden kehityskaareen ajatuksesta todellisuudeksi. 

Paitsi että nyt kyllä keskityn lähinnä aivojen nollaamiseen tv-viihteen avulla, jotta voin sitten huomisessa esittelytilaisuudessa loistaa änkyttämällä, takeltelemalla ja luultavasti myös puhumalla kaikenlaista palturia, kun en tuota suunnitelmaani mitenkään ulkoa ole tullut opetelleeksi. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti