sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Laiska sunnuntai

Vähän ankeisiin tunnelmiin jäätiin viimeksi, minkä jälkeen hiljaista on ollut yksinkertaisesti siitä syystä, etten ole oikeastaan tehnyt mitään varsinaisesti kirjoittamisen arvoista. Olen syönyt lähinnä pakastejuurespihvejä ja -falafelejä lohkoperunoiden ja -porkkanoiden kera, eikä niitä mielestäni tämän enempää tarvitse raportoida.

Kolmesti olen käynyt ravintolassa, sekä kerran hakenut pizzaa. Ravintolakokemuksista seuraavan verran: Gopal - rakastan (siellä kävin kahdesti), Antika - salaatti lupasi hyvää, pääruoka oli pettymys (en ollut ennen syönyt ravintolassa soijarouhetta, nyt olen). Sinällään minusta on kivaa, että edes yritetään kasvisruoan kanssa, mutta eikö kreikkalaisesta keittiöstä löytyisi jotain ihan oikeaakin kasvisruokaa?

Pizzaa tuskin tarvinnee sen kummemmin analysoida, vähän harmittaa se, ettei ruoanlaittaja pessyt käsiään maksun käsittelyn ja pohjan leipomisen välissä, mutta onpa noita samoja känkkyjä ennenkin sairastumatta syöty. (Ja pestiin ne kädet sitten vähän myöhemmin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan?)

Käsityöpuolella olen aloittanut pientä sukkatöppöstä kahdesti, toivottavasti kolmatta kertaa ei tule. Jostain syystä viiteen laskeminen tuotti eilen suuria vaikeuksia, ehkä tänään yritän taas parempaa onnea toivoen. Tossujen kun pitäisi olla valmiina ensi viikonlopuksi. Myös muita pikku asioita pitäisi tehdä ensi viikon aikana (koulunkäynnin lisäksi), neulomista, askartelua, leipomista, kukkamultien vaihtoa (suurimpaan osaan on onneksi jo vaihdettu), koulutöitä, suunnitteluasioita... Niin joo ja perustettiin myös yhden kaverin kanssa kirjoittajapiiri!

Pitäisi ei ole suosikkisanojani. Siksipä pidän tämän päivän lomaa, teen jos siltä tuntuu, mutta ilman pakkoa. South Parkia on mennyt tänään useampi jakso, ja se sopii laiskaan sunnuntaihin. Hieman tuo kaunis ulkoilma saa telkkarin tuijotuksen tuntumaan jokseenkin hölmöltä, ehkä jossain vaiheessa käyn pienellä kävelyllä. Jos jaksan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti