sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Häissä, eiku festareilla!

Hih, enpä oo ennen ollu vippinä missään!
Eilen oli mainio päivä, jonka sain viettää hääjuhlassa (tunnetaan myös nimellä Love Festival 2013). Kaikille vieraille jaettiin vip-passit, ja hääpari oli suurta vaivaa nähden keksinyt myös jokaiselle vieraalle rock-/pop-aiheisen aliaksen.

Pöydät oli nimetty eri festareiden mukaan, ja niinpä olinkin Kate Bushina Ringo Starrin, Debbie Harryn, Pekka Strengin, Jimi Constantinen ja MC Hammerin kanssa Rantarockissa.

Vilkasta ja vaihtelevaa ohjelmaa oli illan täydeltä punkista ja puheista black metal/vankila -aiheiseen teatterimonologiin, tietovisaan (jonka piti, kuka muukaan, kuin Lemmy Kilmister) ja ponijahtiin!

Erityismaininnan tässä kohtaa saa Iida Umpikuja coverillaan Sillä yö, joka soi varmasti päässä vielä pitkään. Ihana nainen, ja osuvasti myös illan Patti Smithiksi valittu! Kylmäksi ei myöskään jättänyt sulhasen tulkinta Popedan Erotomaniasta, jota säesti alun perinkin kaksimetrinen mies (eli Tauski) 15-senttisillä pohjilla varustetuissa koon 50 kengissä, nahkahousuissa ja oli kai sillä joku paitakin, mutta näin oikeastaan vain ne kengät...

Ja sitten ruoka. Voi herranjestas. Söin niin, että melkein jo luulin sukkahousujeni ratkeavan! (Ihan näin välihuomiona: käytin samoja ohkaisia sukkiksia jo toista kertaa, ja ne ovat vieläkin ehjät! Eikö tässä maailmassa voi enää mihinkään luottaa?)


Lahjaksi pari oli toivonut (jos jotain niin) itse tehtyjä asioita. Kuningatarhillopurkin kaveriksi kaipasin jotain, joten tilasin kaverilta taulun, johon on ikuistettu morsiamen lättyresepti. Kehyksiin lisäsin virkattuja pylpyröitä, jotta kokonaisuudesta tuli sopivasti vähän liian tuhti. Tuli ihan söpö, eikö vaan!

Nyt juhlahumusta takaisin arkeen, ja asuntonäyttöjä kohti. Kyllä se jo pian tärppää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti