tiistai 15. lokakuuta 2013

Pinkki syysloma

Ystävä lähti viikoksi kotiseudulleen, ja antoi minulle kotinsa avaimet. Mitäpä noista Lapin ruskaretkistä, jos voi viettää syyslomansa Hatanpäällä!

Olen virkannut pinkkejä ympyröitä pinkkien kynttilöiden valossa, pinkin Buddhan ja pinkkien leikkisotilaiden valvovien silmien alla, auringonlaskun värjätessä taivaan pinkiksi. Lämmitin myös saunan, ja pohdiskelin, että harvemmin sitä lauteilta saa parkkipaikkaa ihailla.

Yksin oleminen on minulle nykyään varsin vierasta, ja olenkin suhtautunut siihen kuin johonkin eksoottiseen ja kiehtovaan muukalaiseen. Uskon, että ystävystymme pikku hiljaa. Kiitos vaan J!


Virastoyhteistyö ei ole ollut viime aikoina niin saumatonta kuin olisin halunnut. Niinpä päätin yrittää pitää edes johonkin suuntaan välit lämpiminä ja koetin valita mahdollisimman kauniin kuoren ja postimerkin. Jospa tuo jotakuta ilahduttaisi.

Nyt odottaisi hapankaalisavotta radan tuolla puolen. Elämässä on todella paljon kaikkea juuri nyt, mutta eihän ihmiselle enempää anneta, kuin minkä jaksaa kantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti