perjantai 25. lokakuuta 2013

Uusi mato koukussa

Eihän se asuntoasia sitten vielä mihinkään ratkennut. Pienet itkunturaukset, pari lasia punkkua ja tovi raivokasta hakemusten lähettelyä - ja verkot on taas heitetty vesille. Ehkä odotukseni ovat välillä turhan korkealla, mutta en halua myöskään joutua myöhemmin katumaan valintaani. Ja kun niitä oikein mainioita on myös tarjolla - jollekullehan nekin menevät niin miksei sitten minulle! Ja vaikka muuton olisi hyvä tapahtua mahdollisimman pian, ei kadulle joutuminenkaan onneksi ole vaihtoehto, suotta siis hätiköinkään.

Kuva täältä
Pelkoprojektin lisäksi huomaan haalineeni kaikenlaisia ominaisuuksia, joiden käsittelylle olisi hyvä varata aikaa. Voisinkin tässä aikani kuluksi käydä ostamassa ison muistivihon näiden asioiden pureskelua varten. (Ja onpa sekin yksi projekti, ettei aina ajattelisi, että sitten kun, vaan osaisi tässä ja nyt.)

Vaikka en oikeastaan saisi käyttää rahaa yhtään, tapahtui eilen sellainen ihme, että löysin kadulta 2,5 euroa! Että kyllä tässä nyt suunta varmasti alkaa jo olla ylöspäin ja aurinkokin paistaa risukasaan!

T. Optimisti-Outi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti