tiistai 12. marraskuuta 2013

Lähti näpistä

Eilen ystävien luona toivoin vinkkejä, mistä voisin taiteilla huoneeseeni pienen roskakorin. Ensimmäinen ehdotus eli roskakori tyrmättiin saman tien, mutta toinen ajatus korin virkkaamisesta saikin jo samana iltana tuulta alleen.


Ja sehän lähtikin vähän lapasesta. Virkkasin pohjaan kerroksia tohkeisuuksissani vaikka kuinka, ja koko ei sitten lopulta aivan vastannut ajatustani sievästä pikkuroskiksesta. Säilöttävän rojun varastointiin möhky on kuitenkin mainio.

(Muutenkin tein tuon kovasti sinne päin. Taisin kuitenkin tajuta tällä kertaa, mitä tässä Kauhavan Kangasaitan ohjeessa ajetaan takaa kun sanovat reunan ensimmäisten silmukoiden muodostuvan edellisten varren ympärille.)

Tänään oli sitten uuden yrityksen vuoro.


Sellainen! Nyt tuli pienempi ja sievempi ja roskakorikäyttöön sopivampi. Edellisestä poiketen aloitin reunan niin, että uusi kerros virkattiin alempien silmukoiden ulkoreunaan, ihan tuntui toimivan niinkin.

Olipa kivaa virkata pitkästä aikaa. Ja vaikka noiden kuteiden kanssa se onkin vähän raskasta, nopeasti valmiiksi saaminen on pienen kärsimyksen väärti.

Ps. Voi jestas noita kuvia. Jospa niissä huumoriarvoa piisaisi kuitenkin, kun ei niistä oikein muuhunkaan taida olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti