sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Palautetta prkl

Tilasin NetAnttilasta kameran, törmäsin erääseen kummallisuuteen, alkoi ärsyttää ja yritin lähettää palautetta. Tietokoneeni on toiminut vähän niin ja näin muutaman päivän, joten en tiedä johtuuko siitä vai mistä, mutta lähetä-nappi ei toiminut. Jos haluat kantaa oman kortesi kekoon järkevämmän huomisen puolesta, voit lähettää alla olevan tekstin minun puolestani Anttilalle/Keskolle täällä.

Lisäys: Ei ilmeisesti toimi lähetä-nappi muillakaan, joten turvauduin sähköpostiin palaute@netanttila.com.

Kiitos!

"Haluaisin antaa palautetta lomakkeestanne, jolla rekisteröidytään asiakkaaksenne. Olisin rekisteröitynyt, mutta se tökkäsi sukupuoli-kohtaan, joka oli pakollinen. En ymmärtänyt, miksi sukupuoleni ilmoittaminen tässä tilanteessa on olennaista. Kulutuskäyttäytyminen oli ainoa asia, jolla voisin kuvitella kysymystä perusteltavan, mutta tuskin teillä isona tavaratalona niin alkukantaiseen markkinointisuunnitelmaan enää turvaudutaan.

Myös toinen huomioitava (tai tässä tapauksessa huomiotta jäänyt) asia on useampien sukupuolten olemassaolo. Nyt kun jo useampi valtiokin on myöntänyt sen tosiasian, ettei sukupuolia ole vain kaksi, tuntuu hullulta törmätä tällaiseen ajatteluun tavaratalon asiakkuusvaatimuksissa - varsinkin, kun en näe minkäänlaista järkevää perustetta sukupuolen utelulle. Toivoisin, että mikäli ylipäätään edelleen koette tämän kohdan jollain tapaa olennaiseksi, tekisitte siitä edes vapaaehtoisen. Huomioitavaa on se, että kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta vastata kysymykseen totuudenmukaisesti, vaikka halua vastaamiseen olisikin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti