torstai 16. tammikuuta 2014

Pottua, papua ja purjoa - nam!

Viime kesän puutarhatöistä sain muun muassa purjoa ja härkäpapua, ja tarkoitus kai olisi myös syödäkin näitä herkkuja eikä vain hautoa niitä pakastimessa. Kun kukkaron nyörit pitää tässä kuussa kiristää kireääkin kireämmälle, on olemassa olevien ruoka-ainesten käyttö enemmän kuin suositeltavaa.

Siitäpä idea tähän helppoon, halpaan ja herkulliseen ruokaan.

(Tarjoushapankaalilisäke vapaaehtoinen)
Heitin uunivuokaan pari pilkottua perunaa (jos vielä helpommalla haluaa päästä valmis peruna-sipulisekoitus passaa varmasti ihan yhtä hyvin), purjoa, (esikeitettyjä) härkäpapuja, valkosipulia, kermaa ja mausteita. Hyvvää!

Osansa maistuvuuteen toi varmasti se, etten ole toviin kermaisia ruokia valmistanut taikka syönyt. Kaikenlaiset kiusauksen tyyliset ruoat ovat päässet ruokalistoiltani tyystin unohtumaan, voisipa asian suhteen reipastua. Tuommoiset työnnä-vuokaan-mitä-huvittaa-ja-työnnä-uuniin -ruoat sopivat yksinkertaisuudessaan omaan ruoanlaittofilosofiaani kuitenkin kuin nakki silmään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti