maanantai 13. tammikuuta 2014

Uusia tuulia

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet havaita, blogin ulkoasu on kokenut muodonmuutoksen. Aloin kyllästyä sinisyyteen (en koe olevani lainkaan sininen ihminen, varsinkaan vaaleansininen) ja siihen, että blogin otsake on eri kieltä kuin sisältö.

Uuden nimen keksiminen tuotti vaikeuksia, kunnes päätin koettaa satunnaisotanta-taktiikkaa. Nappasin hyllystä kirjan (Sielu - iäisyysajatelmia maailmankirjallisuudesta, koonnut Lempi Ahla, Otava, 1931), avasin sen kahdesta sattumanvaraisesta kohdasta ja valitsin otsikkoon sanat, joiden kohdalle sormeni läsähti.

Ja kylläpä olivatkin osuvat! Aikaisemmin alustavasti lupaamaani rönsyilyä siis luvassa varmasti, nyt kun blogin nimikin moiseen kannustaa.

Blogin osoite muuttuu myös (en tiedä, miten se kenenkään elämää hetkauttaa, mutta mainittakoon nyt kuitenkin), joten seuraavan kerran jutellaankin alla olevasta kohteesta käsin. Tervetuloo sinnekin!

rajatonmaailmani.blogspot.com

Lisäys: Nyt pitäisi linkkienkin olla päivitetty uuteen osoitteeseen. Jos jokin jäi kuitenkin vielä korjaamatta, otan tiedon kiitollisena vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti