lauantai 11. tammikuuta 2014

Ja vielä kerran, pojat!

Tämän blogin ruokaosaston voisi melkeinpä nimetä pizzaosastoksi, tuntuu, etten juuri muuta ikinä kokkailekaan. (No teen minä joskus jotain muutakin. Harvemmin, mutta joskus!)

Tapas-illasta yli jääneet ainekset innoittivat minut pizzahommiin, ja kuten yleensä, tuli tästäkin ihan erilaista kuin mistään aiemmin leipomastani lätystä.


Pohja oli tavanomainen: 2 dl vettä, 25 g hiivaa, suolaa, 4-5 dl vehnäjauhoja ja hyvä loraus oliiviöljyä. Päälle levitin tomaattimurskan asemesta punaisen peston jämät öljyllä jatkettuna, oliiveja, marinoituja valkosipulinkynsiä, aurinkokuivattuja tomaatteja, yhden tuoreen tomaatin ja yhden punasipulin sekä pallon mozzarellaa. Herkkua! Erityisesti pohja onnistui, tomaattimurska taitaa aina kuitenkin vähän vetistää sitä, vaikka tapana onkin kastiketta kasaan keitellä.

2 kommenttia:

  1. Piän blogin uudesta otsakkeesta.. "No borders, no nations, no dogs, no masters.."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tykkään kans! Lue viimesimmästä tekstistä, mistä moinen idis :)

      Poista