maanantai 10. helmikuuta 2014

Aikaansaamista

Tänään on ollut vähän sellainen päivä, että kun lähden keittiöstä hakemaan vessapaperia, palaan takaisin puolen tunnin päästä pyykit järjestäneenä ja kirppiskamat pakanneena, tietysti ilman sitä paperia. Tai kun lasken neulomuksen käsistäni, jotta menisin syömään, avaankin työkkärin sivut, päivitän ansioluetteloni ja haen työpaikkaa. (Rehellisyyden nimissä mainittakoon, että tuo työpaikan hakeminen vaihtui aika pian tähän blogin päivittämiseen, mutta kovasti aion vielä hakemuksenkin tässä lähettää.)


Minulla on melko usein tällaisia päiviä, että aloitan asian A, mutta päädynkin asian B kautta C:hen ja D:hen ja niin edelleen, kunnes olen jo autuaasti unohtanut alkuperäisen tehtäväni ja sen sijaan suorittanut muutaman muun puuhan. Niin tai näin, aikaan tulee saatua kuitenkin aina jotain, eiköhän sekin ole ihan hyvä.


Osaltaan touho päivä on tainnut olla aiempien tapahtumien syytä. Aamupäivä alkoi joogaten Room for You -studiolla ja sen jälkeen nautin hyvästä seurasta ja herkuista Vohvelikahvilassa, pää pehmeänä ja ilmavana (mutta sellaisella hyvällä tavalla).

Kuvissa näkyvät uuden kodin seinät, lopullisessa värityksessään, jippii! Vielä pitäisi käydä siivoamassa remonttiroskat pois ja naputtelemassa listat ja verhotanko paikoilleen, sitten voikin ryhtyä pikku hiljaa pakkailemaan. Hauskaa aloittaa taas uusi elämänvaihe, innolla odotan tulevia käänteitä! Jospa tämä pöhkö pääkin tästä hiljalleen pääsisi arkeen kiinni.

(Ja nyt rupean päivityslakkoon kunnes on jotain järkevää sanottavaa. Voipi mennä tovi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti