HERNEROUHE-MIKÄLIE
Tee taikina suurin piirtein yllä olevalla ohjeella, kaada se kokonaisuudessaan pannulle (kun olet ensin turhaan yrittänyt saada aikaan koossa pysyviä lättyjä), kääntele ja vääntele kunnes tulos on kiinteää murua, asettele lautasille ja syö.
Sanoin kuvailemattomasta ulkonäöstään huolimatta sörsseli oli kuitenkin aivan maukasta syötävää, joten ehkä tätä ei ihan täydellisenä epäonnistumisena voi kuitenkaan pitää.
Nyt uunissa muhii marja-jogurttitorttu, jonka selviytymisen puolesta en löisi vetoa. Piirakka on ehtinyt kokea jo kaikenlaista: alun perin tarkoitukseen suunnitellut marjat olivat pilalla, jogurttikin jo parhaat päivänsä nähnyt ja sen lisäksi, että yhdistelin kahta ohjetta, päätin lisätä ihan tuosta noin vain uusia ainesosia. Jos en palaa kertomaan kuinka kävi, niin varoituksen sana: jogurttitorttu voi olla mainettaan haastavampi kokattava.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti