lauantai 22. helmikuuta 2014

Rakkautta, rakkautta vain

Mrrrttakerhossa askaroitiin tällä kertaa kuka minkäkin parissa. Minä sain aikaiseksi läjän origami-sydämiä (inspis, ohje), pari puuhasteli neulegraffitin kanssa ja eräs solmi makramea. Syötiin ruhtinaallisen hyvin ja keskusteltiin muun muassa venäläisestä kirjallisuudesta (olemme niin sivistyneitä). Olipa taas kivaa!

En olisi uskonut, että voisin mitenkään nauttia origamien taittelusta, sellainen näperrys ei tosiaankaan ole minua aikaisemmin viehättänyt. Mutta niin sitä ihminen muuttuu! (Ja kuten ohjeen sivulla sanotaan: this is simply too easy not to make - helppous auttoi asiasta innostumisessa.) Tosin, lopputulos on tavalliseen tapaan vähän sinnepäin, vaan mihinpä sitä koira karvoistaan, vaikka uusia temppuja oppisikin.

Virkattu graffiti lämmittää nyt Morkkua.

Vinkki: Jos saatavilla ei ole kuin valkoista paperia, ei hätää! Kirjanmerkkiä voi markkinoida muistilappuna, johon voi lukiessa kirjoittaa talteen tarpeellisia sivunumeroita tai sykähdyttäviä sitaatteja.

Toinen vinkki: Sydän muodostuu siitä osasta paperia, joka taitetaan ensimmäisenä. Tämä tieto tuli tarpeeseen kun värkkäsin tuon viimeisen aikakauslehden sivusta. Parin epäonnistuneen kokeilun jälkeen hokasin, että juu, näinikkäästi, tietenkin (avaruudellinen hahmottaminen ei ole parhaimpia kykyjäni).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti