lauantai 15. helmikuuta 2014

Hipiän hemmottelua

Minulla ei ole hiusten harjausta ja hampaiden pesua kummempia kauneusrutiineja. Saunan puutteessa elämääni on kuitenkin ilmaantunut suuri hemmottelun ja hipiään keskittymisen mentävä aukko. (Olisiko se vähintään kerran viikossa saunominen sitten kauneusrutiinini, ainakin otsaryppyjen silottajana ovat hyvät löylyt vertaansa vailla.) Olenkin nyt yrittänyt paikata tätä puutetta ottamalla tavaksi viikonloppusuihkuihin satsaamisen. (Kaksi kertaa on yhtä kuin tapa.)

Kuva täältä
Luksusta pesuhetkeen olen hankkinut tekemällä kahvikuorinnan. Resepti on pyhässä yksinkertaisuudessaan seuraava: öljyä, kahvinpuruja (käytetytkin käyvät) ja (kun sellaista sattuu olemaan) muutama tippa appelsiinin eteeristä öljyä. Kovemmasta käsittelystä tykkäävät voivat heittää sekaan vielä sokeriakin. Netti on ohjeita pullollaan, mutta näillä parilla, aika lailla joka kodista löytyvällä raaka-aineella pääsee jo pitkälle. Maailman helpointa! On vaikea ymmärtää miksi kukaan ostaa kaupasta valmiita kuorintoja, kun näin kätevästi pärjää ilmankin.

Kuva täältä
Kuorinta-ainetta voi tehdä vain sen verran kuin kerralla tulee käytettyä, raaka-aineita voi vaihdella tunnelman ja tarpeen mukaan ja jätevesijärjestelmäkin kiittää, kun sen ei tarvitse yrittää putsailla pikkuruisia muovinmurusia veden seasta pois.

Ainoa miinus on öljyn liukastama lattia, mutta ongelma ei ole niin suuri etteikö siitä muutamalla astianpesuainetipalla pääsisi. Kannattaa kuitenkin varoa tekemästä suihkussa piruetteja, vaikka kahvi kovin kehoa ja mieltä virkistääkin. Leppeitä pesuhetkiä!

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti